dijous, 14 de novembre del 2013





ESTRENEM WEB


Hola,
Engeguem amb la web del  “Rogaine Internacional de Catalunya”. En aquest espai recollirem tota la informació relacionada amb la rogaine, que tindrà lloc el proper 26 d'abril del 2014 per 10 dels municipis que composen el parc de la Serralada Litoral..
En els diferents apartats de la web hi ha la informació necessària per començar a escalfar motors i reservar un espai a l'agenda del 2014.
La prova serà també Campionat del Món per a bombers de l'especialitat i puntuarà per Copa Catalana i per la Lliga O'Pyrene. A més, des de l'organització hem convidat tots els equips que han fet pòdium en qualsevol categoria en els dos darrers Campionats del Món o Campionats d'Europa. 
La voluntat de la prova es continuar amb l'estela tant ben oberta pel The Wild Board Rogaining de l'any passat i oferir una prova de 12 hores a Catalunya amb participació internacional.
Tanmateix com bé sabeu, una rogaine permet que tothom hi pugui córrer al seu ritme i és justament la participació de corredors de tota mena el que li dona un valor impagable. Malgrat que a la cursa oferim proves de 6 i 3 hores per satisfer a tothom, us animem al màxim a que participeu a la prova més llarga. La prova de 12 hores és la que més s'acosta a les proves que es fan arreu del món i intentarem que tingui tots els atributs d'aquestes. No en dubteu! Tot és una qüestió de ritme i 12 hores poden ser bastant més suaus que 6h. En tot cas teniu temps per entrenar i assolir l'objectiu.
En breu afegirem a la web vídeos i fotografies perquè us aneu animant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.